Fides Dupont Logo

Bank

Niet alleen als makelaar in financiële producten en diensten, maar ook als zelfstandig bankagent bieden wij expertise en formules aan met betrekking tot kredieten en persoonlijke leningen. Hier alvast enkele voorbeelden, maar contacteer ons bij eender welke andere vraag.

Zicht-, termijn en spaarrekeningen

Naast ons verzekeringsassortiment bieden we natuurlijk de volledige waaier van moderne financiële producten aan. Wij kunnen u helpen met alle types van rekeningen, met speciale formules voor de jonge spaarders. Vraag vrijblijvend meer inlichtingen.

Beleggen

Naast de klassieke bankrekeningen kunnen we u ook advies geven over andere financiële instrumenten; met een looptijd op korte, middellange of lange termijn. Hierbij denken we dan aan producten als kasbons, staatsbons, obligaties en beleggingsfondsen. We kunnen u steeds interessante formules voorstellen. Indien u hiervoor interesse hebt, laat het ons weten of teken in op onze nieuwsbrief. Zo mist u geen enkele van onze promoties.

Kredieten

Persoonlijke lening

Of u nu een financiering voor een nieuwe keuken of veranda overweegt of een aankoop van een wagen of caravan wil financieren, kom dan eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Wij analyseren samen met u uw concrete situatie en adviseren u de aangewezen formule. Een lening op afbetaling of toch maar een hypothecair krediet op basis van fiscaal gunstige motieven, wij verstrekken u de gepaste informatie. Ook herfinancieren van uw huidige lening aan betere voorwaarden en een gunstigere intrestvoet is iets wat nu zeer actueel is.

Hypothecaire kredieten

Wij werken met meerdere financiële instellingen teneinde u een concurrentiële rentevoet te kunnen aanbieden. Maar niet enkel de hoogte van de rentevoet is belangrijk. Ook de fiscale aftrekbaarheid en de bijhorende verzekeringen dienen bekeken te worden. In tegenstelling tot de banken vergelijken wij ook de verzekeringen zodat het totale kostenplaatje een stuk voordeliger uitkomt. U moet immers de totale kostprijs; inclusief verzekeringen, van uw krediet in aanmerking nemen.