Fides Dupont Logo

Financiële planning

Vermogensbeheer

Het beheer van uw vermogen kan u best toevertrouwen aan iemand die u kent en vertrouwt, en die dag in dag uit bewijst dat hij uw belangen verdedigt. Met uw makelaar als beheerder van uw vermogen kiest u voor zekerheid en onafhankelijkheid. Net zoals voor uw verzekeringspolissen zoeken we de voor u meest geschikte formule. Volledig conform de nieuwe Twin Peaks & MIFID-wetgeving werken we louter in functie van uw risicoprofiel. Natuurlijk bemiddelen wij tussen u en de diverse verzekeringsmaatschappijen en hebben wij de keuze uit verschillende types verzekeringsbeleggingen (zowel tak 21, tak 23 als tak 26 producten). Via onze AXA bankservice kunnen we trouwens ook andere interessante beleggingstypes voorstellen.

Voor zelfstandigen kunnen we gepaste voorstellen uitwerken voor een Vrij Aanvullend Pensioen Zelfstandigen (VAPZ), voor groepsverzekeringen en Individuele Pensioentoezeggingen (IPT).

Kom dus gerust eens langs voor een gratis en vrijblijvende financiële screening. In functie van uw financiële ambities plannen we u investeringen voor de komende jaren. Natuurlijk analyseren we uw persoonlijke risico’s. Zo komen we tot een voorstel op maat voor de financiële en fiscale optimalisatie van vermogen.

Vermogensoverdracht

Hoe kunt u vermogen naar uw erfgenamen overdragen zonder zelf in de kou te blijven staan?
Binnen de wettelijke krijtlijnen zijn er heel wat mogelijkheden om dat met een minimum aan kosten en op een fiscaalvriendelijke manier te doen. Welke kunnen de gevolgen zijn van het ontbreken van successieplanning ?
Vraag vrijblijvend om meer inlichtingen.