Fides Dupont Logo

Over ons

Met onze twee kantoren in de driehoek Ieper – Menen – Roeselare is het Zakenkantoor Fides Dupont een begrip geworden in de regio als het over verzekeringen en bankieren gaat. De namen Jos Dupont en Marijke Durnez doen bij veel mensen een belletje rinkelen; niet in het minst door onze jarenlange ervaring en opgedane expertise. En dat al meer dan 20 jaar lang.

Als zelfstandige AXA bankagenten en onafhankelijke makelaars kunnen we u het beste van twee werelden aanbieden. Wat het dienstenaanbod van de bank betreft kunnen we onze klanten alle moderne financiële instrumenten aanbieden op vlak van bank- en spaarrekeningen, beleggingen en kredieten, online bankieren inbegrepen.

Tevens zijn wij fier op ons statuut van onafhankelijk makelaar, we maken dit ten volle waar door onze persoonlijke service waarbij maatwerk primeert. Wie kiezen voor een goede oplossing voor onze klant; liever dan zomaar een standaardpolis af te sluiten. Uw belangen primeren in elk geval.

De samenwerking tussen onze 3 kantoren biedt onze klanten een ruime flexibiliteit inzake dienstverlening; zo ook op zaterdag. Maar we komen ook graag langs voor een afspraak bij onze klanten thuis. Via de Teledesk service bieden we bovendien een permanente service aan waardoor u de zekerheid hebt dat u nooit in de kou blijft staan.

Onze kantoren

Kantoor Dadizele

Het kantoor ligt op een boogscheut van de imposante Basiliek. U kan er gebruik maken van een ruime parkeergelegenheid.

Fides-Dupont bvba
Meensesteenweg 98
8389 Dadizele
T 056 50 64 61
christa.tally@portima.be

Kantoor Geluwe

Het kantoor in Geluwe is gesitueerd in een aantrekkelijk pand in de Kerkstraat. Kom gerust eens langs voor een bezoek. Wij hebben een antwoord op al uw vragen omtrent alle bankverrichtingen, verzekeringen en beleggingen.

Fides bvba
Kerkstraat 20
8940 Geluwe
T. 056 51 22 91
fides.bvba@portima.be

Het team van Fides – Dupont

joseph

Joseph Dupont
Zaakvoerder

jos.dupont@fides-dupont.be
Tel: 056 50 64 61
Fax: 056 50 64 80

Jos specialiseert zich in persoonlijke financiële planning en kan u helpen bij al uw vragen aangaande leningen en verzekeringen.

joseph

Marijke Durnez
Zaakvoerder

marijke.durnez@fides-dupont.be
Tel: 056 51 22 91

Marijke Durnez is van veel werelden thuis; en kan u zowel helpen voor bankzaken alsook voor al uw vragen omtrent verzekeringen, beleggingen en leningen.

joseph

Christa Tally
Adviseur verzekeringen

christa.tally@fides-dupont.be
Tel: 056 50 64 61
Fax: 056 50 64 80

Christa begeleidt u bij de zoektocht naar de meest gepaste verzekeringen en helpt u bij de opvolging van uw dossier. Ze behandelt al uw schadegevallen persoonlijk.

joseph

Evelyn Maes
Adviseur bank/verzekeringen

Tel:056 51 22 91

Evelyn staat u bij voor al uw bankzaken, zowel persoonlijk als professioneel.  Ook voor uw persoonlijke verzekeringen kan u bij haar terecht.

Contacteer me voor bankzaken: evelyn.maes.14907@axa-bank.be

Contacteer me voor verzekeringen: evelyn.maes@fides-dupont.be

Lieven Messeyne

Adviseur beleggingen

lieven.messeyne.12828@axa-bank.be

Tel.: 056/50 64 61

Michiel Demeersseman

Adviseur bank